AUX Airco’s

Single-split

Multi-split

Vloermodellen

Cassette units

Kanaal units

Mobiele airco 

Hieronder kunt u lezen wat de grote verschillen zijn tussen de AUX modellen

1. Diversiteit en Innovatie:

Met vier verschillende lijnen biedt AUX een breed scala aan opties, elk met unieke kenmerken om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid:

AUX staat bekend om zijn hoogwaardige producten die betrouwbare prestaties en lange levensduur garanderen.

3. Gebruiksgemak:

Dankzij slimme technologieën en intuïtieve bediening zijn AUX airco’s eenvoudig te gebruiken en aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

4. Duurzaamheid:

Alle AUX modellen zijn ontworpen met energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid in gedachten, waardoor u niet alleen comfort ervaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Over AUX

Het merk is in 1986 opgericht en wereldwijd een toonaangevende producent van airconditioners. Met meer dan 30.000 medewerkers behoort het tot de top-500 fabrikanten van China. Daarnaast hebben ze vestigingen in Brazilië, Indonesië, Thailand en Polen.  AUX streeft naar een betaalbare en kwalitatieve airconditioner die voorzien. is van de nieuwste technieken en voldoet aan de eisen van de eindgebruiker. Jaarlijks produceert AUX meer dan 7 miljoen airconditioners, zowel onder hun eigen naam als whitelabel (voor andere merken).

Energiebesparende en milieuvriendelijke systemen
In plaats van dure marketingcampagnes, investeert AUX voornamelijk in productontwikkeling. Naast de 11 fabrieken heeft het bedrijf 5 onderzoeksfaciliteiten, waarbij de focus ligt op energiebesparing en milieuvriendelijke systemen.

AUX assortiment
Dankzij het brede assortiment heeft AUX een geschikte airco voor iedere ruimte. Voor thuisgebruik zijn de wandmodellen populair en voor zakelijk zijn er ook geavanceerde multi-split en kanaal-modellen. Neem vrijblijvend contact op voor advies bij de keuze voor het geschikte model.

Ervaar AUX airconditioners

Energiezuinige, stille en veelzijdige oplossingen voor elk seizoen

In een wereld waar energie-efficiëntie en comfort centraal staan, bieden AUX airconditioners een perfecte balans tussen geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Als een van de meest innovatieve merken in de airco-industrie, heeft AUX een sterke reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

AUX airconditioners zijn ontworpen voor jou. Ze combineren geavanceerde functies zoals stille werking, en slimme bediening, waardoor u niet alleen kunt genieten van een comfortabele temperatuur, maar ook van lagere energiekosten en eenvoudig gebruiksgemak. Het uitgebreide assortiment aan modellen biedt voor elke ruimte en situatie een passende oplossing, of het nu gaat om een enkele kamer, een heel huis, of een kantoorruimte.