Daikin Airco’s

Sensira

Comfora

Perfera

Stylish

Emura

Multi-split

Vloermodellen

Cassette-units

Kanaal-units


Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor o.a. airconditioning, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling.

Als innovatieve marktleider is Daikin koploper in oplossingen met minder impact op het milieu. Daarom stellen ze duurzame oplossingen en duurzame systemen centraal in alles wat ze doen.

De Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die gebruik maken van een hernieuwbare energiebron (buitenlucht) om uw woning op efficiënte wijze te koelen én te verwarmen.

Hieronder kunt u lezen wat de grote verschillen zijn tussen bepaalde Daikin modellen.

Bekijk de Daikin Senira

De Daikin Sensira, discrete koeling en verwarming. Dit instapmodel van Daikin bied optimaal comfort. Uitgerust met een energiezuinige swingcompressor, deze is stil en trillingsvrij. Optioneel: wifi module voor bediening met mobiel of tablet.

Bekijk de Daikin Comfora

De Daikin Comfora, dit is een opstap van de Sensira. Uitgerust met zilver filter die voor allergeen bestrijding en luchtzuivering zorgt. Hierdoor is er een constante aanvoer van zuivere lucht. Daarnaast zorgt de 3D-luchtstroom die verticale en horizontale combineert in de autoswing dat elke hoek van de kamer bereikt wordt. Nu tegenwoordig standaard: wifi module voor bediening met mobiel of tablet.

Bekijk de Daikin perfera

De Daikin Perfera is een opstap van de Comfora, mede dankzij een verbeterd energierendement. Naast de energiezudige inverter technologie is de Perfera Beschikbaar met Bluevolution-technologie om uw impact op het milieu verder te verlagen. De Perfera is uitgerust met verschillende filters, waaronder de flash streamer die pollen en schiller allergenen afbreekt. Hierdoor worden ook hinderlijke geuren verwijderd. De Perfera is uitgerust met een bewegingssensor die mensen kan detecteren en de luchtstroom naar de andere kant verplaatst. Is er niemand in de ruimte dan schakelt hij automatisch naar een energiebesparende modus. Standaard geleverd met een wifi module, zodat je hem vanaf elke locatie kunt aansturen. 

Bekijk de Daikin Stylish

De Daikin Stylish, compact en stijlvol met een zeer laag energieverbruik. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: wit, zilver, zwart en zwart hout is er een passend model voor iedere kamer. Geniet van meer comfort met de geluidsarme ventilator, slimme thermische sensoren en een intelligente verdeling van de kamertemperatuur. Met afgeronde hoeken en een smalle vorm is het de meest compact ontworpen unit op de markt. Wil je geen saaie witte binnenunit dan is de stylish ideaal voor jou. Standaard geleverd met een wifi module, zodat je hem vanaf elke locatie kunt aansturen.

Bekijk de Daikin Emura

De Daikin Emura, ontworpen in Europa voor Europa. De gebogen lijnen en bewegend design geven een speciaal gevoel als je hem ziet. Winnaar van verschillende prestigieuze designprijzen. Topkwaliteit en betaalbaar, zo wordt de Emura ook wel omschreven. Het is niet alleen design, want de speciaal ontworpen ventilator zorgt voor hoge prestaties bij lage geluidsniveaus. Hierdoor is de Emura bijna onhoorbaar. Met de ingebouwde krachtige luchtzuiverende filters krijg je betere en schonere lucht in de kamer krijgt. Niet alleen de binnen unit heeft een uniek design ook de afstandsbediening is uitgerust met een minimalistisch ontwerp. Hierop vind je de belangrijkste functionaliteiten, de andere functies zijn terug te vinden in de Intuïtieve Onecta app. De Daikin Emura is momenteel de meest uitgebreide, energiezuinige en complete aircosysteem op de markt.