LG airco’s

Alle wandmodellen

Standaard Plus

Prestige 

Artcool Black

Multi-Split airco

Bekijk hier de verschillen per lijn. Op zoek naar een specifiek vermogen?

2.5kW 3.5kW 5.0kW 7.0kW

Cassette-units

Vloermodellen 

Warmtepomp-boilers 

LG Airco voor koelen en verwarmen

LG Multi Split airconditioningsysteem is de oplossing voor comfortabel en stijlvolle koelen.

Meerdere kamers geen probleem. LG Multi Split-systeem is geschikt om meerdere binnen units aan te sluiten op maar één buiten unit. Hiermee wordt er bespaard op ruimte en zorgt voor een hogere efficiëntie. 

Keuze uit de verschillende binnenunits van LG. Met keuze uit verschillende soorten binnenunits. De standaard plus, Deluxe, Prestige en Artcool black. Deze hebben elk hun eigen eigenschappen. De ene binnenunit is nog luxer dan de andere. 

LG Lijnen

Dualcool Standaard plus, Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. De LG Standard Plus is een modern wandmodel met zeer hoge prestaties, laag energieverbruik en fluisterstil.

Met functies zoals comfort air en fast cooling beschikt u uiterst snel over een prettig binnenklimaat. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG ThinQ app.

Bekijk de LG Standaard Plus

Dualcool Deluxe, deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Met behulp van een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien. 

Vanaf de Deluxe zijn de LG binnenunits uitgerust met het LG’s AirCare Complete System™. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ultraviolet licht, UVnano™. Hierdoor blijft de binnen unit voor 99,99% bacterievrij

Bekijk de LG Deluxe

Dualcool Prestige, deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Dankzij de energie-efficiëntie van wereldklasse geniet u van een comfortabele leefomgeving. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG ThinQ app. 
De Prestige is kwam in april 2021 als beste uit de test bij de consumenten bond. 

Bekijk de LG PRestige

De Artcool Mirror Black, deze binnen unit is uniek van de andere door zijn zwarte stijlvolle design. Hij behoudt de esthetiek van de kamer Dankzij het spiegelende glas dat geplaatst zit aan de voorzijde van de unit. Naast stijlvol is hij ook functioneel, met de automatisch reinigen functie. Hij droogt automatisch zodat de airco van binnen altijd schoon is. De mirror black is ook uitgerust met de speciale UVnano technologie van LG. 

Bekijk de LG Artcool Black