Mitsubishi airco’s

Alle single split modellen

SRK/SRC-ZS & ZR
modellen

SRK/SRC-ZSX modellen

(Hyper-Inverter)

Multi-split
modellen

Bekijk hier de verschillen per lijn. Op zoek naar een specifiek vermogen?

2.5kW 3.5kW 5.0kW 6.0kW 7.0kW

Cassette-units

Vloer-modellen

Kanaal-units

Warmtepomp-boilers

Verwarmen en koelen met een Mitsubishi airco

Wil je je huis op een duurzame en gezonde manier verwarmen dan is een Mitsubishi airco de oplossing voor jou.

Mitsubishi zijn no-nonsense airco’s die jaren lang mee gaan. Met een wit design hebben ze een uitstaling die bijna niet opvalt in jouw woonkamer. Met kwaliteit die je verwacht bij een marktleider.

Verkrijgbaar in single splits en Multi split airco’s, zo is er altijd een oplossing die past in jouw woning. Het verwarmen van de slaap kamer en de woonkamer met één buiten unit is een stuk energie zuiniger dan twee losse units.

Mitsubishi Lijnen

Mitsubishi Heavy Industries, staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur van hun producten. Er zit namelijk 5 jaar garantie op vanuit de fabriek. met de beheersing van klimaatomstandigheden. Daarnaast zijn ze uitgrust met luchtreinigings filters die er voor zorgen dat er altijd sprake is van een gezonde lucht kwaliteit.

Ontvochtings functie, doet wat het zegt het verlaagd de luchtvochtigheid in de kamer. Hierdoor voelt een warme temperatuur een stuk aangenamer aan. Daarnaast is het verlagen van de luchtvochtigeheid ook beter voor de kwaliteit van leefomgeving.

Bekijk de Mitsubishi Heavy Industries

Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.